• Evenimente

    Evenimente

    Gandurile noastre sunt semintele intamplarilor de maine. Simona Nicolaescu

    Organizam evenimente de impact si cream ocazii pentru a ne cunoaste mai bine, pentru a impartasi din experientele voastre si a fi conectati la noutate si ancorati in business. Pasiunea se vede in tot ceea ce facem.

  • 1

Cursuri deschise

 
 
Stim ca exista mai multe tipuri de inteligenta, iar pentru dezvoltarea fiecarui tip sunt necesare seturi speciale de exercitii de stimulare si antrenare!
Astfel, in perioada urmatoare, am pregatit pentru voi urmatoarele workshopuri deschise pentru dezvoltarea personala si, in aceeasi masura, pentru dezvoltarea abilitatilor manageriale.
 
Pentru inscriere la workshopuri:
Este simplu! Completeaza formularul de inscriere si trimite-ne un e-mail pe adresa office@dynamichr.ro, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea inregistrarii.

 

bp Stress Break Workshop
 
480x260.jpg
 
Data workshop: 5 Octombrie 2017
Durata: o zi
Cui se adreseaza: Tuturor celor care doresc sa dezvolte noi modalitati de a transforma stresul in energie mobilizatoare.
Abilitati si competente: Tehnici din programarea neuro-lingvistica, intelegerea neuropsihologiei stresului, modalitati de recunoastere a stresului pozitiv.
Investitie/participant: 150 EUR + TVA

 
bp Stress Break Workshop

budist workshop.jpg

Data workshop: 29 Septembrie 2017
Durata: o zi
Cui se adreseaza: Tuturor celor care doresc sa dezvolte noi modalitati de a transforma stresul in energie mobilizatoare.
Abilitati si competente: Tehnici din programarea neuro-lingvistica, intelegerea neuropsihologiei stresului, modalitati de recunoastere a stresului pozitiv.
Investitie/participant: 150 EUR + TVA

 

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date