• Work-Life Balance

  Work-Life Balance

  Happiness is not a matter of intensity but of balance, order, rhythm and harmony.
  Thomas Merton

  “Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor” este un eveniment de succes, devenind o traditie pentru companiile din Romania. In cadrul acestui eveniment premiem companiile care investesc in activitati dedicate echilibrului dintre viata profesionala si cea personala a angajatilor lor.

 • 1

 • Agenda evenimentului
 • Ghid de participare
 • Editii anterioare

Gala Work-Life Balance, editia a VII-a

Numarul companiilor prezente la eveniment a crescut de la an la an, oferindu-ne mereu dovada implicarii active si a dedicarii oamenilor aflati la conducerea companiilor. Ne-am bucurat impreuna de frumoasele proiecte implementate, am impartasit experientele traite, am facut networking.

Si in acest an, Gala Work-Life Balance: Gala companiilor implicate in viata echilibrata a angatilor, editia a VI-a isi deschide portile pentru a afla de la colegii nostri care sunt trend-urile in materie de proiecte de well-being si ce teme sunt aplicate cu succes in companiile din Romania.

In cadrul acestei gale, vor fi desemnate companiile care investesc in dezvoltarea si motivarea angajatilor, care se implica in cresterea performantei angajatilor lor prin activitati dedicate echilibrului dintre viata personala si cea profesionala.

Categoriile de proiecte vor viza: daruirea in comunitate, relationarea, sportul, aprecierea, noi orizonturi, sanatatea fizica si cea psihica, relaxarea, emotiile pozitive sau autoacceptarea si autonomia.

Vino sa cunosti proiecte de well-being, sa impartasesti din experienta companiei tale, sa te bucuri de networking si de o audienta de exceptie!

Evenimentul pe scurt:

 • 10 proiecte de well-being premiate;
 • 10 speakeri;
 • 10 proiecte de well-being prezentate in Ghidul Work-Life Balance;
 • 1 Sketch Show;
 • afli despre proiecte de succes care starnesc interesul si nivelul de implicare al angajatilor;
 • afli noutati in domeniu.

 

Agenda Galei Work-Life Balance, editia a VII-a 

22 Februarie 2018

 

09.00 – 09.30 Welcome Coffee 

09.30 – 10.00 Deschiderea „Galei companiilor implicate in viata echilibrata a angajatilor”

10.00 – 12.00 Prezentarea proiectelor companiilor

12.00 – 13.00 Lunch

13.00 – 15.00 Prezentarea proiectelor companiilor

15.00 – 15.30 Votul publicului – Coffee Break 

15.30 – 16.30 Un moment inedit ce va surprinde elementul central al evenimentului - Echilibrul dintre viata profesionala si cea personala

16.30 – 17.00 Acordarea premiilor juriului si votul publicului

Parteneri 

 medlife.jpg logo_LearningNetwork.png   

 

Parteneri media

business24.jpg ziarecom.jpg  chic_elite.png 

 

         

Ghid de participare

 

Pasul 1 - Inscrie-te la Gala Wok-Life Balance

 

 

Inscrierea companiilor se face prin completarea formularului de inscriere. Va rugam sa il completati si sa il trimiteti in format electronic la adresa: office@dynamichr.ro.

Participantii au obligatia de a se asigura telefonic sau prin e-mail ca formularul lor a fost primit, inainte de data si ora limita.

Pasul 2 - Proiectul practic

 

 

Aceasta etapa presupune prezentarea unui proiect de wellbeing, in cadrul Galei Work-Life Balance, implementat în decursul anului 2017 pana la 15 ianuarie 2018. Pot fi inscrise mai multe proiecte la oricare dintre categoriile mentionate.

Va rugam sa completati formularul de inscriere a proiectului cat mai complet si corect. Inscrierea proiectului se face exclusiv prin e-mail trimitand acest formular completat pana la data de 31 ianuarie 2018 la adresa office@dynamichr.ro. Formularul va fi transmis atat in varianta semnata (scanata), cat si in format editabil (Word).

Nominalizarea se va baza exclusiv pe proiectele implementate sau in curs de implementare in 2017 – 2018, si incheiate la data de 15 ianuarie 2018 cu impact demonstrat. Inscrierile proiectelor se vor face in functie de categoriile prezentate.

Juriul va lua in considerare exclusiv informatiile furnizate in formularul de inregistrare si in anexe. Toate campurile din formularul de inregistrare sunt obligatorii.

Pasul 3 – Feedback-ul angajatilor – optional

 

 

Fiecare companie inscrisa la Gala Work-Life Balance va avea posibilitatea de a efectua o analiza asupra echilibrului dintre viata personala si cea profesionala a angajatilor lor, prin intermediul Dynamic HR.

Astfel, angajatii fiecarei companii care doreste sa obtina aceste rezultate vor fi invitati sa raspunda online si anonim pe o scala de la 1-10 (unde 1 inseamna foarte greu, iar 10 foarte usor) la urmatoarea intrebare: “Cat de usor va este sa mentineti un echilibru intre viata de familie si cea profesionala?“

Companiile vor primi un link pe care vor fi rugate să il distribuie angajatiilor pentru ca acestia sa poata raspunde la intrebarea mentionata.

Inscrie-te la newsletter

Urmatoarele evenimente

 
wlb-date